ANDREA MOTIS

18 JUNY / 21 h


ANDREA MOTIS TRIO


Emotional Dance

Amb la música d'ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina porta al costat de Joan Chamorro enlluernant al públic des de 2012, any en què Quincy Jones es va fixar en ella i la va convidar a compartir escenari en el Festival de Peralada.

Després de més de set anys de trajectòria, Andrea Motis, s'ha consolidat com una de les artistes de referència del jazz al nostre país i, sens dubte, és també una de les artistes catalanes més internacionals. Figura en els cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions en YouTube.

Andrea Motis va fer el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Rècords amb l'àlbum Emotional Dance, gravat a Nova York al costat de la seva banda habitual i amb músics nord-americans, i produït per Jay Newland i Brian Bacchus (conegut pel seu treball amb Norah Jones Jones i Gregory Porter). El seu últim treball és Do outro lado do azul, dedicat a un dels països que més han influït la música universal, Brasil.

El seu mentor Joan Chamorro, el veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d'altres instruments) és tan brillant i dilatada que és difícil de resumir en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder... L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant.

Preu anticipada: 23 € / Preu a guixeta: 30 €

SEIENTS NO NUMERATS

Comprar entrades