BLAUMUT

19 SETEMBRE / 21h


BLAUMUT


BLAUMUT presenta el seu nou disc 0001

Blaumut presenta el seu nou treball discogràfic "0001". És el seu quart disc d'estudi després d’"Equilibri ", l'exitós debut amb "El Turista", i la confirmació amb "El primer arbre del bosc”.“0001” és un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant‐ne la seva part racional, l'emocional i la més física.

La música i els textos van enllaçats amb la part gràfica del disc, creada per Xavi de la Iglesia, amb portada i il∙lustracions que acompanyen i enllacen cadascuna de les 13 cançons de l'àlbum. El disc ha estat gravat d'una manera molt artesanal, en un espai adaptat com a estudi, amb l'objectiu de buscar l'essència de les cançons i treballant‐les d'una manera acurada, amb temps i exprimint‐ne al màxim les possibilitats sonores.

A la part tècnica han comptat amb en Joel Condal com a enginyer d'àudio qui a més, juntament amb el grup, ha produït el disc. També en destaquem Tomi Pérez a la mescla i Dani Espasa per a l'assessorament en els arranjaments i pianos. En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop‐rock, Blaumut ha sabut girar amb naturalitat per teatres, auditoris, sales i festivals oferint sempre un espectacular directe per Catalunya i a tot l’Estat. Blaumut ha guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, una prova de la qualitat i popularitat d’un grup que compta a més amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Bicicletes” (3.390.000 ) “Pa amb oli i sal” (gairebé 6 milions de reproduccions)

Blaumut:
Xavi de la Iglesia, guitarra acústica, clàssica , elèctrica i programacions
Vassil Lambrinov, violí i programacions
Oriol Aymat, violoncel
Manel Pedrós, bateria, percussions i veus
Manuel Krapovickas, Contrabaix, baix elèctric i sintetitzador

Preu anticipada: 24 € / Preu a guixeta: 30 €

SEIENTS NO NUMERATS

Comprar entrades